Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Gigolo Rene boeken

Of je nu in je leven iets hebt meegemaakt dat je van je zelfvertrouwen heeft beroofd, je de seksuele energie die in de loop van tijd verloren is gegaan terug wil vinden, of dat je jezelf misschien simpelweg wil verwennen met een onvergetelijke ervaring voor lichaam, geest en ziel…

Je kunt mij appen, mailen of bellen, mijn contactgegeven vind je onderaan deze pagina. Overwin je nieuwsgierigheid!

SPANNING EN OPWINDING 

Trek je stoute schoenen aan. Het is eng, maar ook spannend en opwindend het contact te starten. Eerst even heen en weer appen, bellen of mailen voelt wel zo prettig. Of het uiteindelijk tot een afspraak zal komen…..dat hoef je nu nog niet te beslissen. Wordt het weer een avond als alle andere? Of ga je een keer voor spanning en opwinding…

Wij kunnen bij jou thuis afspreken of in een hotel. Bij veel hotels kan dit bijvoorbeeld ook tussen 10:00 en 17:00 uur overdag, door middel van het boeken van een ‘dagkamer’. Het is belangrijk dat ik je in alle rust en zonder tijdsdruk een aantal uren kan laten ontspannen en genieten.

TRIO SEKS AVONTUUR

Naast verzoeken van dames, ontvang ik ook aanvragen van stellen die het spannend vinden mij uit te nodigen voor een speelse en ondeugende avond.

Een trio met een tweede man is een fantasie van vrijwel iedere vrouw. Een fantasie die werkelijkheid kan worden.. Mannen vinden het vaak heel opwindend om hun partner plezier te zien hebben met een andere man.

Ervaring heeft me echter geleerd dat het boeken van een gigolo als ‘verrassing’ voor de meeste vrouwen niet werkt. Een belangrijke voorwaarde die ik daarom vooraf stel is dat de vrouw weet wie er komt en dat ze mijn website heeft gezien.

Ik ben 100% heteroseksueel en in een trio ben ik alleen intiem met de vrouw. Ik heb echter geen moeite met de nabijheid van de man en zijn deelname in relatie tot zijn partner.
*Filmen en het maken van foto’s is niet bespreekbaar*

VEILIG

Zeker 80% van de vrouwen fantaseert wel eens over passie, seks en sensualiteit met een andere man. Dergelijke fantasieën zijn normaal en heel gezond. Fantasie werkelijkheid laten worden kan echter veel gedoe geven en affaires lopen vaak niet goed af. Kies daarom voor een veilige oplossing. 

Voordelen van een afspraak met mij zijn:

  • geen gedoe met mannen achteraf
  • geen gedoe met jaloerse mannen
  • geen gedoe met partners of familieleden
  • geen gedoe met bekenden
  • geen geroddel of exposure

Ik laat je veilig, anoniem en discreet genieten van heerlijke massages (en wellicht een beetje meer…) in een ontspannen sfeer, zonder gedoe. Ontmoet en ervaar mij, Gigolo René…..jouw geheim!

Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je me bereiken via WhatsApp, sms of telefoon op +31 6 138 765 14 of via een mail naar info@gigolo-rene.nl of info@geniet.info

Mogelijk kan ik niet direct op je bericht of mail reageren, ik neem dan contact met je op zodra ik in de gelegenheid ben.

Liefs, René

Geniet van een afspraak met Gigolo René in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Breda of Haarlem.