Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Ik ben gigolo

Welkom op mijn website!

OVER MIJ

Mijn naam is René, een single man van 48 jaar. Vrouwen beschrijven mij als een aantrekkelijke, attente en sociale man met een goed gevoel voor humor.

Ik ben 1,78 m lang, weeg 74 kg, heb een blanke huidskleur, blauw-grijze ogen, donkerbruin haar, een goed gebit en ik ben gezond en fit. Ik heb geen gezichtsbeharing, tatoeages of piercings en ik scheer me intiem. Verder rook ik niet en gebruik ik geen alcohol en drugs. Ik ben geen player of macho, eerder zachtaardig en lief.

Samen met mijn ex-vriendin heb ik ruim 10 jaar swingersclubs in binnen- en buitenland bezocht. Gedurende deze periode heb ik het genoegen gehad vele vrouwen te mogen beminnen en van hen ontving ik regelmatig complimenten over mijn manier van liefhebben. Door deze positieve reacties, de opgedane ervaring en de aanmoediging van mijn ex-vriendin, heb ik uiteindelijk besloten mijn vaardigheden als gigolo te delen.

Ik woon in het buitengebied op ongeveer 7 km ten oosten van Arnhem en werk in Duitsland als consultant.

ONERVARENHEID, SEKSUEEL GEWELD EN VAGINISME

Ik heb veel ervaring met het introduceren van seksueel onervaren vrouwen in de wereld van intimiteit.

Soms loopt het in het leven door omstandigheden, cultuur of andere oorzaken zo, dat het ervaren van intimiteit en seksueel genot er niet of nauwelijks van is gekomen. Ik laat je stap voor stap kennismaken met lichamelijke intimiteit. Vrouwen met wie ik afspraken heb gehad en voor wie dit aan de orde was, ervoeren het doorbreken van hun schaamte, verlegenheid of opgelegde fatsoensnormen als een bevrijding.

Veel vrouwen hebben door seksueel geweld of vaginisme problemen met intimiteit en seks. Ik ben lief en voorzichtig en heb de ervaring en al het geduld van de wereld om je, in JOUW tempo, te laten opbloeien en openstellen.

HOE VIND JE EEN BETROUWBARE GIGOLO?

Door de jaren heen heb ik vele bevredigende dates gehad met vrouwen die mij om verschillende redenen boekten.

Op pagina ‘referenties’ vind je hun authentieke reviews, en op pagina ‘media’ vind je ervaringsverhalen (tijdschriften, kranten, glossy’s en ingezonden ervaringen) van vrouwen over mij.

Voor veel vrouwen is het boeken van een gigolo mega spannend en eng. Mocht je het voor je gemoedsrust nodig hebben, weet dan dat ik je in contact kan brengen met vrouwen die de stap die je nu overweegt, eerder zelf ook hebben gezet.

ANONIEM, INTEGER EN DISCREET

Je kunt er van op aan dat ik je nooit ongevraagd zal bellen of mailen. Ik garandeer je anonimiteit; ik ben integer en zeer discreet. 

TARIEF 

Mijn tarief voor een eerste afspraak bedraagt €150,-

Ik vrij altijd veilig en neem condooms met me mee. Hygiëne staat voor ons beiden uiteraard hoog in het vaandel.

Een afspraak duurt ongeveer drie uur. Er is geen tijdsdruk en mocht de ontmoeting uitlopen dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Het bedrag is exclusief reis- en evt. parkeerkosten. De reiskosten bedragen €0,25 per kilometer, te rekenen vanaf Zevenaar.

Geniet van een afspraak met Gigolo René in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Breda of Haarlem.