Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Seksuele energie

Vrouwelijke seksualiteit, het seksuele ‘kunnen’ van vrouwen, neemt toe met de jaren, dit in tegenstelling tot dat van mannen. Hoe rijper een vrouw, hoe spectaculairder haar fysieke sensaties en orgasmes kunnen zijn.

SEKSUEEL GELUK = DE KERN VAN LEVENSGELUK

Een heerlijk hoogtepunt. De climax, die piek die je even of langdurig boven jezelf doet uitstijgen. Laat je meevoeren op de golven van genot en verwondering en ervaar uitsluitend positieve energie. Geniet van je opwinding en weet en voel dat je léeft!

“Door de jaren heen kon ik geen orgasme krijgen. Ik vond het niet belangrijk, maar nu weet ik wel beter. Een orgasme is wél belangrijk en het is zeker de moeite waard om alles te proberen om het te ervaren.”

Goede seks zorgt voor verhoging van levensgeluk, geeft energie en zorgt voor vermindering van stress. Geniet van aanraking en de lichamelijke sensatie die het teweeg brengt, absorbeer het gevoel en laat je hele lichaam ontspannen met een daverende climax.

INTENS ORGASME 

Het wordt vrouwen vaak aangewreven dat sleur en een routineus seksleven binnen een relatie aan hen ligt. Ze missen passie in hun leven, willen hun partner niet verlaten, maar ervaren wel een gemis.

Ook zijn veel vrouwen niet zo bekend met hun eigen lichaam als ze denken. Het lichaam is voor veel van hen een bron van onzekerheid en schaamte of soms zelfs een beetje eng. Wat zonde! Zet die negatieve ideeën opzij!! Je bent mooi zoals je bent en je hebt alle recht van de wereld om te genieten van je eigen lichaam en erotiek, zonder die nutteloze ballast.

Bedenk eens hoe zou het zijn……een intens orgasme door een ervaren gigolo die precies weet wat hij doet? Tijdens een afspraak hoef je helemaal niks te doen, je hoeft alleen maar te ontvangen. Ik laat je ontspannen en genieten.

HIGH CLASS GIGOLO SERVICE

Tegenwoordig staan we allemaal veel te veel en te lang ‘aan’. Dat is niet gezond en onmogelijk lang vol te houden. Gewenst lichamelijk contact kan je enorm goed doen.

Daarom, schouders naar achteren, kin omhoog en borsten vooruit! Weg met de druk en de sleur. Is dit alles? Waar is het plezier gebleven?! Durf af en toe te ontspannen en los te laten, veilig en betrouwbaar.

Laat het ‘denken’ eens los en omarm ‘voelen’. Na één afspraak met mij is de seksuele en erotische relatie met jezelf (en je partner) weer zo goed als nieuw. Het ervaren van aanraking, goede seks en heerlijke orgasmes is een weldaad voor lichaam en geest en geeft je relatie en de erotiek in je leven een boost.

OUT OF YOUR COMFORT ZONE…

De grootste spijt die vrouwen op hun sterfbed hebben, is dat ze niet trouw zijn gebleven aan zichzelf en zich hebben laten leiden door alles en iedereen……..behalve door hun eigen verlangens. Laat het zover niet komen en stap uit je comfortzone.

…IS WHERE THE MAGIC HAPPENS!

Gun jezelf opwinding en plezier en voel je weer begeerd!
Hoe avontuurlijk ben je nog?

Geniet van een afspraak met Gigolo René in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Breda of Haarlem.