Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Referenties

Kim

04/09/2017

Ik kijk erop terug als een mooie en fijne ervaring. Met een glimlach. Het voelt als een hele stap en een overwinning. Ik wil dit gevoel vasthouden en niet meer terug naar de angst en onzekerheid. Je kunt beter spijt hebben van de dingen die je gedaan hebt, dan van de dingen die je niet hebt gedaan. Mijn nieuwe motto! Dat jij mensen met emotionele bagage zoveel mee kan geven, dat zegt ook iets over jou! Dat wil ik ook nog even kwijt.. dat je een topper bent! Ga zo door…

Anjali

20/07/2017

Het is gebeurd… DE dag. Ik vond het ongekend mooi bijzonder, er gingen zoveel verschillende gevoelens door me heen. Voorbeeld dat je dus blijkbaar dingen kan die ik nooit van mezelf had verwacht, en het nog ongekend lekker en fijn vinden ook. Als het wat betreft kosten kon, had ik vandaag wel verder willen gaan…

Ik vond het heel fijn dat je ook vertelde wat je ging doen.

En vandaag denk ik met plezier terug aan gisteren, en heb ik het helemaal. Dat ene was een fijne houding, dat was toen ik boven op je zat…toen kwam er zoveel in mij los wow wow. Lieve Rene, dank je wel voor het openen van die heel verre, dichte deur. Zit nu op een pad, die ik verder ga ontdekken, vind het leuk moeilijk maar ook soms spannend eng, maar ik ga door.

Sandra

07/07/2017

Nu een paar dagen later…. De adrealine giert nog door mijn lichaam! Wat heb ik een top avond met jou mogen hebben. Ontladen is zeker geslaagd! Ik krijg er nog steeds een heel fijn gevoel bij als ik er aan terug denk. Ik leef weer volop:).. Ik kijk weer op een hele andere manier naar mannen.

Veronique

15/06/2017

Weer veilig thuis. Wel de afslag gemist. Geen schuldgevoel. Bedankt voor de fijne middag.

Wil

05/05/2017

Al met al moet ik met enige regelmaat aan je denken. Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen. Het was het engste, griezeligste wat ik ooit gedaan heb maar het heeft me heel veel opgeleverd. Je bent de aanleiding geweest dat ik steeds meer ontspannen kan genieten van mijn lijf en van seks, dat dat besef zo laat is gekomen. Van de andere kant: nu geniet ik dubbel en dwars. Nogmaals, dankjewel !!

Ans

10/11/2016

Dank je wel voor de fijne avond. Je bent echt fantastisch. Ik heb het heerlijk gehad. Ik geniet nog na. Voel me goed !

Denise

30/10/2016

Dat waren voor mij een paar magische uurtjes waardoor ik alles om me heen vergeten was dankzij jou. Voel me stuk lichter, vrolijker. Ik wil je nog heel erg bedanken voor je enorme geduld met mij en alles wat je voor me doet. Nooit gedacht dat ik zoiets in mijn leven mee zou kunnen maken.

Lucie

03/10/2016

Ik denk met plezier terug aan gisterenavond. Je bent erg lief geweest en ik voelde me al gauw op mn gemak. Voelde me weer begeerd, heerlijk. En eigenlijk helemaal niet schuldig: ik had dit gewoon nodig, punt. Nog heel erg bedankt.

1 | 2 | 3 | 4