Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Referenties

In onderstaande referenties lees je hoe vrouwen een afspraak met mij hebben ervaren. De voornamen zijn fictief.

Esther

09/05/2024

Deze man bezit de gave om jou als vrouw te laten zweven van genot. Ik kijk al uit naar onze volgende date.

Ineke

17/03/2024

Ik vond je website via De Paarse Keizerin.. Ik gloei nog na, het was zo fijn. Het is zo bijzonder wat je in mij hebt wakker gemaakt. Dank.

Fleur

06/02/2024

Het was echt geweldig! Zo fijn heb ik het nog nooit ervaren om intiem met iemand te zijn. Seks was in het verleden voor mij niet wat ik ervan verwacht had. Nu is het zelfs meer dan wat ik ervan verwacht had! Daar wil ik je oprecht voor bedanken!

Irene

10/01/2024

Wat vond ik het gisteren fijn en intens. Ik heb van je genoten. Ik heb spierpijn. En het kost me veel moeite om geen glimlach op m’n gezicht te hebben……

Anita

10/11/2023

Dank je dat je tijdens onze dates mij de ruimte geeft om dingen in mijn eigen tempo te ervaren. Het domme is dat ik vaak bang ben dat ik jou teleurstel en dat ik soms boos ben op mezelf dat ik het met mijn verstand wel kan beredeneren maar het gevoel me dan toch weer blokkeert. Gelukkig boeken we vooruitgang.

Sandra

01/10/2023

Als gevolg van seksueel misbruik in haar jeugd had ze tientallen jaren geen intimiteit. “Puh René ik had nooit gedacht, zelfs niet in mijn stoutste dromen, dat ik zulke feestjes zou meemaken. En al helemaal niet dat ik kan klaarkomen bij een man. Het was de eerste keer. Ik ben idd seksueel aan het ontwaken, ben nieuwsgierig naar het vervolg…..”.

Lia

21/08/2023

Maagd en vaginisme. Superblij, het voelt echt als een bevrijding en eigenlijk ook als een nieuw begin. Had het niet verwacht en ging er vanuit dat het niet zou lukken maar wat een ervaring. Smaakt naar meer. Ben je eeuwig dankbaar.

Floor

09/07/2023

Ik kon mij laten gaan. Normaal luister ik dus nooit maar jij gaf me het vertrouwen en ik voelde in m’n onderbuik dat het kon. Laat mezelf nooit gaan. Teveel teleurstellingen gehad vroeger maar jij hebt het gered. Knap gedaan.

1 | 2 | 3 | 4